Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η Αθήνα υποδέχεται το καραβάνι ενημέρωσης & αλληλεγγύης από τη Χαλκιδική

Η ενημέρωση οδηγεί στη δράση και το ταξίδι στην αλληλεγγύη


Η Χαλκιδική ταξιδεύει και ενημερώνει. Ενημερώνει για ένα δίκαιο αγώνα για την ζωή, για τα δάση και το νερό. Έναν αγώνα για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή.

Το καραβάνι αλληλεγγύης αφού θα έχει περάσει από Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο και Λαμία την Δευτέρα 25/11 θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Oι δράσεις του καραβανιού στην Αθήνα περιλαμβάνουν συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ στις 12.00 και συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έξω από την βουλή στις 17.00. Επίσης, το «καραβάνι» θα επισκεφτεί τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, καθώς και θα πραγματοποιήσει μια σειρά εξορμήσεων για μοίρασμα ενημερωτικού υλικού. Τέλος, οι γυναίκες της Χαλκιδικής θα πάρουν μέρος και στην διαδήλωση για την παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να δράσουμε.

Η επιτροπή αλληλεγγύης στην Χαλκιδική (Αττική) καλεί κάθε συλλογικότητα και πολίτη, που αναγνωρίζει τον δίκαιο αγώνα ενάντια στην καταστροφική εξόρυξη χρυσού και υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες ενάντια στην καταστολή και την ποινικοποίηση της συλλογικής δράσης, να στηρίξει το καραβάνι αλληλεγγύης.

Eπιτροπή Aλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττική)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής, Δευτέρα 25/11 5μμ Σύνταγμα


Σήμερα φθάνει στην Αθήνα το Καραβάνι Αλληλεγγύης και Ενημέρωσης κατά της Εξόρυξης Χρυσού στη Χαλκιδική. Στις 12.00 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ, ενώ οι κάτοικοι της Χαλκιδικής θα επισκεφθούν τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Μετά από μια πορεία ενημέρωσης και αλληλεγγύης με πολλούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής δίνουν αγωνιστικό ραντεβού σήμερα Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής, είναι αγώνας για το νερό, για τη ζωή, για τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας. Αγώνας ενάντια στη διάλυση της κοινωνίας. Αγώνας για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, που καταπατώνται βάναυσα για να περάσει η βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική των άθλιων κυβερνήσεων του κεφάλαιου. Αγώνας ενάντια στην καταστολή και την ποινικοποίηση της αντίστασης και της συλλογικής δράσης, αγώνας για την αξιοπρέπεια.

Σήμερα συναντάει και συμβολικά, τον αγώνα όλης της κοινωνίας, όλου του κόσμου της εργασίας.

Έξω οι χρυσοθήρες της Eldorado και οι δυνάμεις κατοχής από τη Χαλκιδική!

Η τρομοκρατία κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που βυθίζει την κοινωνία στη φτώχεια και την απελπισία δεν θα περάσει!

Ο αγώνας όλων μας συνεχίζεται μέχρι την ανατροπή της βαρβαρότητας στη Χαλκιδική και σε όλη τη χώρα.

Όλοι στο Σύνταγμα στις 5.00 το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :