Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα - Όλοι στους δρόμους και τις διαδηλώσεις την Τρίτη 15/11



Να απαγορεύσουμε την απαγόρευση!
Όλοι στους δρόμους και τις διαδηλώσεις!

Συγκεντρώσεις:

Αθήνα: 5.00 μμ συγκέντρωση στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ και πορεία στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Θεσσαλονίκη: 6.00 μμ συγκέντρωση στην ΚΑΜΑΡΑ και ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

-Συλλαλητήριο  επίσης, την Τρίτη 15 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια.,  έχουν καλέσει η ΕΕΔΥΕ, το ΠΑΜΕ και άλλοι φορείς. 

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Συρία συνεχίζεται εδω και 5 χρόνια ανάμεσα στους Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ που σφάζουνε τον Συριακό λαό για το ποιός θα πάρει καλύτερο μερίδιο απο την λεια βουτηγμένο στο αίμα του. Τα ίδια ακριβώς και στην Ουκρανία. Στους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους συμμετέχει και η Αστική Τάξη της χώρας μας για να βελτιώσει την θέση της στην Ιμπεριαλιστική Πυραμίδα. Ολοι στην συγκέντρωση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Ομόνοια ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα. Παλεύουμε κάτω απο την Δική μας ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ενάντια στην Ιδεολογική μήτρα που γεννάει τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.

Ανώνυμος είπε...

3:48. Πορεία θα γίνει?

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς. Μακριά απο ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.

Ελεν-Γερμανια είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

11.49 Kαλός ο Αντικομμουνισμός πέφτει και χρήμα χοντρό απο την Ε.Ε αλλα η πραγματικότητα είναι πεισματάρα και τα εγκλήματα του Καπιταλισμού δεν κρύβονται. 2 Π.Π αμέτρητες σφαγές των λαών για τα συμφέροντα των Καπιταλιστών. Ο Σοσιαλισμός στην ΕΣΣΔ και στην Αν.Ευρώπη εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το 1956 με την επικράτηση της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης και την Σταδιακή εφαρμογή νόμων του Καπιαλισμού. Το κατεχόμενο απο τον Καπιταλισμό Δ.Βερολίνο ήτανε μέσα στο έδαφος της Λ.Δ Γερμανίας. Το τείχος ήτανε η απαραίτητη άμυνα του Σοσιαλισμού απέναντι σε όλα τα εγκληματικά στοιχεία του Καπιταλισμού. Ο Καπιταλισμός βρίσκεται σε σήψη και οδηγεί τους λαούς στην καταστροφή. Ο Μπολσεβικισμός θα επανέλθει με μεγαλύτερη πείρα και θα τσακίσει τον Καπιταλισμό και τα τσιράκια του Πες μας κάτι και για το Τείχος με τα ηλεκτροφόρα καλώδια στον 38ο Παράληλο που χωρίζει την Κορέα στα δυο φτιαγμένο απο τον Καπιταλισμό.