Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αντιφασιστική Πορεία Σάββατο 9 Φλεβάρη

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Συλλαλητήριο της 9 Φλεβάρη


Το τελευταίο διάστημα ξεδιπλώνεται με πρωτοφανή αγριότητα η επίθεση του κεφαλαίου, του κράτους και των κατασταλτικών μηχανισμών στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαΪκές ελευθερίες, σε κάθε συλλογικότητα ή αγωνιστή που αντιστέκεται στη βάρβαρη πολιτική της Τρόικας και της κυβέρνησης. 
Ειδικό ρόλο στο σχέδιο αυτό διαδραματίζει η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, το μαντρόσκυλο του συστήματος, πρωταγωνιστώντας στο χτύπημα και τη συκοφαντία των λαϊκών αγώνων αλλά και δολοφονώντας ανεμπόδιστα μετανάστες, όπως στην περίπτωση των Πετραλώνων.

Εδώ και μερικούς μήνες τα κεντρικά γραφεία της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής έχουν μετακομίσει στη λεωφόρο Μεσογείων, κοντά στη στάση Κατεχάκη του Μετρό. Πρόκειται για μια επιθετική επιλογή, που δεν έχει μόνο στόχο τη στέγαση όλων των ρατσιστικών και μισαλλόδοξων πρωτοβουλιών τους, όπως τους χυδαίους “«γιατρούς» με σύνορα”. Πολύ περισσότερο, στοχεύουν στην επέκταση της τρομοκρατικής τους δραστηριότητας σε περιοχές που μέχρι στιγμής δεν έχουν διείσδυση, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι απέχουν μόνο μερικά μέτρα από τα στρατηγεία των κατασταλτικών μηχανισμών.

Η πρόκληση αυτή δε θα μείνει αναπάντητη. Αντιφασιστικές Πρωτοβουλίες των όμορων δήμων, εργατικά σωματεία, λαϊκές συνελεύσεις και πολλές άλλες συλλογικότητες καλούν σε συλλαλητήριο το Σάββατο 9 του Φλεβάρη, Αλεξάνδρας και Κηφισίας 1μμ, και πορεία στα γραφεία της ναζιστικής συμμορίας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό της Αθήνας να στηρίξει με τη συμμετοχή του το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στέλνοντας για άλλη μια φορά το μήνυμα πως στην Αθήνα οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι

Πηγή: ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :