Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ολοι στις συγκεντρώσεις και πορείες την Παρασκευή 16/10 ενάντια στο πολυνομοσχέδιο-σφαγείο


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΟΧΕΔΟ - ΣΦΑΓΕΙΟ.

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 7 μμ - ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 6.30 μμ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 7 μμ

Την Παρασκευή 16.10 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ψηφίζει την πρώτη σειρά των προαπαιτούμενων μέτρων του 3ου Μνημονίου για να "πάρει τη δόση" των 2 δις ευρώ. Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, συντάξεις πείνας και σφαγή στα ασφαλιστικά δικαιώματα, βάζει μπροστά το ξεπούλημα τη δημόσιας περιουσίας ξεκινώντας από το χάρισμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπεξαιρεί μόνιμα τα αποθεματικά φορέων του δημοσίου, προωθεί αυξήσεις στα εισιτήρια των συγκοινωνιών στο όνομα της αναδιοργάνωσής τους και φτάνει στο απόλυτα εξευτελιστικό σημείο να απαλλάσσει από τον ΕΝΦΙΑ, που τον πληρώνουν οι φτωχοί και οι άνεργοι, το ΤΑΙΠΕΔ και ότι του ανήκει (!) για να τα πάρουν οι "επενδυτές" χωρίς υποχρεώσεις.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν κάνει τίποτα άλλο από το να συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική Σαμαρά - Βενιζέλου και για αυτό θα βρει, και αυτή, τους εργαζόμενους και τον λαό απέναντί της, όπως και οι προηγούμενοι.
Αγώνας μέχρι το τέλος για να μην περάσουν τα μέτρα του 3ου μνημονίου, για τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, για να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική.

Όλοι στις συγκεντρώσεις των σωματείων την Παρασκευή 16.10 την ημέρα ψήφισης του Πολυνομοσχέδιου. 

Αθήνα, προσυγκέντρωση: 6.30 μμ στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Κλιμάκωση με πανεργατική απεργία τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :