Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Στην τελική ευθεία για τα Φεστιβάλ "Αναιρέσεις 2015" σε πολλές πόλεις




Πάτρα, παλιό Αρσάκειο, 5-6 Ιούνη

Γιάννενα, Θεατράκι-Σκάλα, 5-6 Ιούνη

Βόλος,
Πεδίο του Άρεως, 5-6 Ιούνη

Ξάνθη, Πολυτεχνείο-ΠΡΩΚΑΤ, 5 Ιούνη

Θεσσαλονίκη, πρ. στρατόπεδο Π. Μελά, 12-13-14 Ιούνη

Αθήνα, Γεωπονική, 12-13-14 Ιούνη

Ξεκινάει το φετινό ταξίδι του Φεστιβάλ των Αναιρέσεων σε μια σειρά πόλεις της χώρας. Αρχή την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο στην Πάτρα και τα Γιάννενα, το Βόλο και την Ξάνθη. Ήδη τα μέλη της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση πραγματοποιούν μαζικές εξορμήσεις με το κάλεσμα και τις αφίσες για το Φεστιβάλ σε όλες τις πόλεις. Το μήνυμα του Φεστιβάλ και της ανυπότακτης νεολαίας θα φτάσει και φέτος σε χιλιάδες νέους και εργαζόμενους. Κεντρικό σύνθημα "Να φέρουμε τον κόσμο ανάποδα! Με το ρεαλισμό της Ανατροπής", σύνθημα επίκαιρο, που αποτυπώνει το κάλεσμα της μαχόμενης αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις πολιτικές και συνολικότερες εξελίξεις.

Πάτρα, 5 και 6 Ιούνη, Παλιό Αρσάκειο


Για ακόμη μια χρονιά το Φεστιβάλ Αναιρέσεις θα διεξαχθεί στην πόλη της Πάτρας. Στον ιδιαίτερο χώρο τουπαλιού Αρσακείου, στο κέντρο της πόλης, η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση θα βάλει τα δυνατά της για να σταθεί αντάξια στους καιρούς και να μπορέσει να συμβάλει στην ανυπόταχτη θεωρία και τον πολιτισμό. Κόντρα στα ψευτοπρότυπα της εποχής, παλεύουμε για φθηνό λαϊκό πολιτισμό προσιτό σε όλους. Η προσπάθεια του φεστιβάλ αποτελεί συνέχεια του νέου χώρου της Λέσχη «Αναιρέσεις» Πάτρας (Ζαΐμη 69Α), αναφέρει το κάλεσμα των «Αναιρέσεων» της Πάτρας.


Το Φεστιβάλ σε Γιάννενα-Βόλο-Ξάνθη


Στα Γιάννενα το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί επίσης την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιούνη, στο θεατράκι-Σκάλα. Συζήτηση για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη και τα σύγχρονα μηνύματα για ανυποχώρητο αγώνα, αλλά και εκδήλωση για τα διεθνή με μέλη της ελληνικής αποστολής στο Ντονμπάς και το Κομπάνι είναι οι κεντρικές εκδηλώσεις, ενώ πλούσιο θα είναι και στα Γιάννενα το συναυλιακό πρόγραμμα.Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί άμεσα.

Στις 5 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί φεστιβαλική εκδήλωση και στην Ξάνθη, στο Πανεπιστήμιο της πόλης (ΠΡΩΚΑΤ). Η κεντρική συζήτηση στην Ξάνθη έχει τίτλο " Όχι διαπραγμάτευση για υποταγή! Ρήξη, για έναν άλλο δρόμο, χωρίς χρέος-ΕΕ-μνημόνια", ενώ θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι.

Στις 5 και 6 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Αναιρέσεις και στο Βόλο, στο Πεδίο του Άρεως, στο Πολυτεχνείο. Και εδώ η πρώτη εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στα 70 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, ενώ την επόμενη μέρα η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στις διεθνείς αποστολές στο Ντονμπάς και το Κομπανί και την ανάγκη διεθνιστικής πάλης. Πλούσιο το συναυλιακό πρόγραμμα στο Βόλο με τους VIC (Villagers of Ioannina City) την πρώτη μέρα. Το αναλυτικό ρπόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Αναιρέσεων 


Επόμενη μεγάλοι σταθμοί του Φεστιβάλ η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα στις 12, 13 και 14 Ιούνη.

Θεσσαλονίκη, 12-13-14 Ιούνη, πρ. στρατόπεδο Π. Μελά


Το μεγάλο πολιτικό και πολιτιστικό ραντεβού της Θεσσαλονίκης είναι και φέτος γεγονός. Το «φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ» δηλώνει για μια ακόμα χρονιά παρόν σε μια γιορτή της δημιουργίας, της καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και των κινημάτων που αμφισβητούν και διεκδικούν μια καλύτερη ζωή. Στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά οι σκηνές, τα περίπτερα και οι εκδηλώσεις-συζητήσεις περιμένουν χιλιάδες νέους και εργαζόμενους.

Ειδικά το πολιτιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ συγκεντρώνει ένα μεγάλο πλούτο μουσικών από έντεχνους και παραδοσιακούς ρυθμούς μέχρι rock και hip hop ήχους.


Αθήνα, 12-13-14 Ιούνη, Γεωπονική, ιερά οδός


Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αναιρέσεις θα πραγματοποιηθούν και πάλι στον όμορφο χώρο της Γεωπονικής Σχολής στην Ιερά οδό. Με πολύ επίκαιρες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις και εκδηλώσεις, αλλά και μεγάλες συναυλίες και αφιερώματα.


Πηγή:narnet

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Λέσχης Νεολαίας Θεωρίας και Πολιτισμού  "Αναιρέσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια :