Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μπήκε στο νοσοκομείο με τα ΜΑΤ – Τον υποδέχτηκαν όπως του έπρεπε!

Γράφει ο β. ariaditis

Με τη συνοδεία των ορδών της βίας και της καταστολής εμφανίστηκε στο «ΑΤΤΙΚO» νοσοκομείο ο ακροδεξιός τηλεβλιοπώλης και υπουργός έκτακτης ανάγκης στο χώρο της υγείας για την υλοποίηση του ενταφιασμού της δημόσιας περίθαλψης και των λειτουργών της Άδωνις Γεωργιάδης.



Ο συγκεκριμένος παράγοντας της άθλιας κυβέρνησης των Σαμαρά- Βενιζέλου, αφού κηρύχτηκε ανεπιθύμητος από το Σωματείο των Εργαζομένων δεν δίστασε χρησιμοποιώντας τις διμοιρίες των ΜΑΤ να εισέλθει σαν πολιτικός τραμπούκος σε ένα χώρο που αυτός και η κυβέρνησή του οδηγούν στο κλείσιμο και την καταστροφή για να αποφύγει τη συγκέντρωση και διαμαρτυρία των εργαζομένων.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η κυβέρνησή του σύμφωνα με τον προσφιλή της τρόπο, δια του υπουργού της μαύρης προπαγάνδας έκανε λόγο – με παρέμβαση στη βουλή –
«δέχθηκε απίστευτη επίθεση» ότι οι εργαζόμενοι «χειροδίκησαν εις βάρος του» και ότι «Οι θιασώτες της βίας δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατική μας κοινωνία»

Ανακοίνωση για τα γεγονότα εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στο «Αττικό»

«Η γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου καταδικάζει την πρωτοφανή εισβολή των ΜΑΤ και τους προπηλακισμούς εργαζομένων, γιατρών και συνοδών που διαμαρτυρόντουσαν ενάντια στην επίσκεψη – παρωδία του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο νοσοκομείο μας. Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της άθλιας δικομματικής κυβέρνησης να επιβάλλει το δόγμα του Νόμου και της Τάξης για να προωθήσει την αντιλαϊκή πολιτική της.

Ο Υπουργός μιας κυβέρνησης που υπονομεύει τη δημόσια υγεία, κλείνει νοσοκομεία, απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, παραδίδει το ΕΣΥ στα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο ΑΤΤΙΚΟ της αθλιότητας των ράντζων και της έλλειψης προσωπικού. Γι’ αυτό μπήκε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα και μίλησε σε άδειο αμφιθέατρο (με την παρουσία 5-10 παρατρεχάμενων της διοίκησης και 15-20 πανεπιστημιακών καθηγητών), φρουρούμενος από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που εισέβαλλαν στο νοσοκομείο.

Το σωματείο και η γενική συνέλευση καταγγέλλει τη διοίκηση του νοσοκομείου (Διοικητή, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και ορισμένους Πανεπιστημιακούς καθηγητές) που νομιμοποίησαν την είσοδο των ΜΑΤ σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και δέχτηκαν να συνομιλήσουν μαζί του σε συνθήκες βίας και τρομοκρατίας.

Η γενική συνέλευση χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στη μαχητική διαμαρτυρία καταγγέλλοντας της διάλυση της δημόσιας υγείας και την κυβερνητική τρομοκρατία.
Σε κοινό μέτωπο με τους ασθενείς, τους υπόλοιπους υγειονομικούς και το λαό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκιο μας, για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ.

ΥΓ. Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια και ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, αντιστρέφοντας για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα, διαδίδουν ότι ο υπουργός «χτυπήθηκε» από τους εργαζόμενους. Είναι τόσο ψεύτες που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνησή μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια :