Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ε.Ε. σπέρνουν το θάνατο στη Μεσόγειο, όλοι στο δρόμο!

Την Πέμπτη 23 Απριλίου το απόγευμα να βγούμε στο δρόμο χωρίς δισταγμό, να συναντηθεί ο πόνος και η οργή του λαού με την πάλη ενάντια στην ιμπεριαλιστική ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ των οποίων οι τερατωδίες σπέρνουν το θάνατο στη Μεσόγειο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αρκετά πια.

Οι αγωνιζόμενες κοινωνικές δυνάμεις και οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης να αξιοποιήσουν το κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε σωματεία και μαζικούς φορείς καθώς και το κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΕΑΑΚ και συλλόγων για μια πραγματικά συντονισμένη, μαζική και μαχητική διαδήλωση ενάντια στην Ε.Ε., στον πόλεμο και στην εγκληματική πολιτική απέναντι στους μετανάστες. 


Ενιαία πρέπει να απαντήσει η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι, η νεολαία και η μαχόμενη διανόηση: απειθαρχία στις συνθήκες της Ε.Ε. που στέλνουν τους μετανάστες στο θάνατο, αντεπίθεση στην πολιτική του θανάτου, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. 


Ανθρωπιστική πολιτική μέσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν υπάρχει. Μόνο οι λαοί και η διεθνιστική εργατική πάλη μπορεί να έχει ουμανιστικό περιεχόμενο και να συντρίψει τον ιμπεριαλισμό και τα τέρατα που γεννά.

Παλεύουμε ενάντια στη φρίκη του ιμπεριαλισμού και των υποπροϊόντων του (ISIS). Για την έξοδο της χώρας μας από το σφαγείο, την έξοδο από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για μια νέα διεθνή αντιιμπεριαλιστική, αντιφασιστική συμμαχία που θα ανοίξει το δρόμο για την πανανθρώπινη ειρήνη, για τον κομμουνισμό της εποχής μας. 


Πηγή:kommon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :