Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Κάλεσμα οργανώσεων της Αριστεράς σε συγκέντρωση την Τετάρτη 6:00 μμ στα Προπύλαια

Ανακοίνωση Οργανώσεων της Αριστεράς

Εργαζόμενοι,


Η κυβερνητική πρωτοβουλία για την επίσπευση της εκλογής του ΠτΔ δείχνει τα τεράστια αδιέξοδα της αντιδραστικής πολιτικής των μνημονίων, της τρόικα, της ΕΕ και του κεφαλαίου, που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.


Η κυβέρνηση επιδιώκει μέσα σε κλίμα χυδαίων εκβιασμών, απροσχημάτιστης στήριξης των μηχανισμών της ΕΕ και του ιμπεριαλισμού (βλ δηλώσεις εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, γερμανών αξιωματούχων κλπ) και παρέμβασής τους στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις υπέρ των Σαμαρά-Βενιζέλου, να περάσει τον κάβο της προεδρικής εκλογής για να συνεχίσει για 1.,5 ακόμα χρόνο την εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων που έχει ήδη προετοιμάσει και συμφωνήσει με την τρόικα!

Για αυτούς τους λόγους οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Η διαδικασία εκλογής του ΠτΔ πρέπει να βρει τους εργαζόμενους στον δρόμο, σε μεγάλες διαδηλώσεις, απεργίες και κινητοποιήσεις για να μην περάσουν οι εκβιασμοί.

Για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, να συντρίψουμε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση και τα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζουν.

Να ανοίξουμε ένα άλλο δρόμο στην ελληνική κοινωνία που θα βάζει μπροστά τα συμφέροντα της εργαζόμενης πλειοψηφίας έξω από την φυλακή των μνημονίων, του χρέους, του ευρώ και της ΕΕ, της επιτροπείας, της εκμετάλλευσης, του αυταρχισμού της κυβέρνησης και του κράτους έκτακτης ανάγκης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6.00 μμ στα Προπύλαια

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
Ε.Ε.Κ
ΟΚΔΕ
«Πρωτοβουλία για την αριστερή μετωπική συμπόρευση»

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.