Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΕΔΔΕ για τον Νίκο Ρωμανό και το δίκαιο αίτημά του


Η ΚΕΔΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ


ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Κάθε δημοκράτης, κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος αγανακτεί όταν σκέφτεται τη στάση που κρατά η κυβέρνηση και η δικαστική εξουσία απέναντι στο δίκαιο αίτημα του Νίκου Ρωμανού. Κάθε δημοκράτης, κάθε ελεύθερος άνθρωπος καταλαβαίνει πως δεν είναι μόνο ο Ρωμανός, είναι τα δικαιώματα όλων των κρατουμένων. Σε αυτά τα δικαιώματα επιτίθεται η κυβέρνηση με την περίφημη ρύθμιση. Σπουδές από τη φυλακή με τηλεδιάσκεψη και κατάργηση των εκπαιδευτικών αδειών: να τι προωθεί.

Και δεν είναι μόνο τα δικαιώματα των κρατουμένων. Είναι τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων που δέχονται τη βία του κράτους, στο σχολείο, στη σχολή, στο χώρο εργασίας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ

Η κυβέρνηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Παίζει με τη ζωή του νεαρού κρατούμενου και φαίνεται πως επιζητεί σκηνικό έντασης. Προκαλεί την κοινωνία.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Όσο έρχεται η κυβέρνηση σε αντίθεση με τα συμφέροντα της λαϊκής πλειοψηφίας τόσο οικοδομεί ένα καθεστώς αυταρχικό και κατασταλτικό. Ένα καθεστώς που ανοίγει την πόρτα της φασιστικοποίησης και στραγγαλίζει ακόμα και τις κλασικές αξίες της αστικής δημοκρατίας. Δεν είναι ανοιχτή δικτατορία, τη θυμίζει ολοένα και περισσότερο.

Θα το ανατρέψουν αυτό το καθεστώς και θα το ξεπεράσουν οι δημιουργικές δυνάμεις του λαού. Με μαζικό κίνημα – μέτωπο για τις λαϊκές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα της εποχής μας, με μαζική κινητοποίηση και οργάνωση παντού, ο δημοκρατικός λαός θα επιβάλει το δίκιο.

ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑΚΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Από που το ξεκρεμάσατε αυτο το παλτό;