Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πορεία φοιτητικών συλλόγων από το Νομισματοκοπείο προς την ΕΡΤ Σήμερα, Τρίτη στις 5 μ.μ.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι Φιλοσοφικής, Βιολογικού, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής, Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α., ΣΓΤΚΣ ΤΕΙ Αθήνας, Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, Τοπογράφων, Μεταλλειολόγων και Χημικών Μηχ/κών του ΕΜΠ


καλούν την Τρίτη 18/6 στις 5μ.μ. όλη τη σπουδάζουσα νεολαία σε πορεία από το Νομισματοκοπείο προς την ΕΡΤ.


-Η νεολαία στο πλευρό των εργαζομένων, να πλημμυρίσει το ραδιομέγαρο!
-Η ΕΡΤ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

-ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ-ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

-ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.




- Κάτω τα χέρια από τη δημόσια ραδιο-τηλεόραση. Να μην παραδοθεί η ενημέρωση και ο πολιτισμός στον έλεγχο, στην εκμετάλλευση και την κερδοφορία των ιδιωτικών συμφερόντων και των μεγαλοκαναλαρχών.

- Καμία απόλυση εργαζόμενου στην ΕΡΤ. Δεν θα περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας και η θάλασσα ανεργίας που διαμορφώνουν σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

- Να μην περάσει το σχέδιο κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ για τη διάλυση του δημοσίου και την ιδιωτικοποίηση κάθε δημόσιας παροχής και υπηρεσίας.

- Δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι χουντικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης με τον αιφνίδιο θάνατο της ΕΡΤ και των οργανισμών που ακολουθούν, που συμπληρώνουν τις επιστρατεύσεις, τα ΜΑΤ και την καταστολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :