Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Το τσίρκο συνεχίζεται...

Της Μιχαλούς

Η διχοτόμηση της τρικομματικής είναι πλέον γεγονός… Ο Κουβέλης τελικά έσπασε τα αβγά και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια…Τους άφησε μονάχους μονάχους. Βέβαια θα δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στους Μπενο-Σαμαρά αφού η Μέρκελ διεμήνυσε ότι δεν πρέπει επ’ ουδενί να προχωρήσουμε σε εκλογές… μέχρι να γίνουν οι γερμανικές εκλογές το φθινόπωρο, καθώς το αντίθετο θα έδειχνε αποτυχία του προγράμματος των Γερμαναράδων!!!


Και έτσι ο Μπένι, υποχώρησε στις «γενναίες» και απόλυτα σεβόμενες την δημοκρατία δηλώσεις του, με το πρόσχημα για άλλη μια φορά της σωτηρίας της χώρας μας διότι, όπως συνηθίζει να λέει, κανένας Έλληνας δεν θα ήθελε τώρα εκλογές!



Η αλήθεια όμως είναι άλλη…. Έχει εξάρτηση με την εξουσία και ξέρει πολύ καλά ότι οι κωλοτούμπες που έκανε συχνά πυκνά θα του κοστίσουν ακριβά και στο τέλος θα ψάχνει να βρει ακόμη και την δική του ψήφο, σε περίπτωση εκλογών. Έτσι ξέχασε και την αξιοπρέπεια του κόμματος αλλά και τις μεγαλόστομες δηλώσεις του.

Άλλωστε έχει μαζί με τον Σαμαρά και άλλες δουλειές να ολοκληρώσει. Έχουν να τρέξουν τα μείζονα θέματα της μεταρρύθμισης στο εσωτερικό της χώρας όπως π.χ. μαζικά κλεισίματα νοσοκομείων, σχολείων! Βιάζονται να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους και όχι μόνο…

Βέβαια να μην ξεχνάμε επίσης ότι στο βωμό των απολυμένων της ΕΡΤ πέτυχε και την πολυπόθητη υπουργοποίηση των στελεχών του αλλά και τη δική του αναβάθμιση καθώς και το γεγονός ότι η επιτροπή προσλήψεων στη νέα μνημονιακή μετά-EPT θα είναι δικομματική (NΔ, ΠAΣOK) και όχι μονοκομματική της NΔ.

Για αυτό επείσθη ο άνθρωπος να συμφωνήσει! Δεν πείθει όμως πια. Το μόνο που καταφέρνει είναι να αυξάνει διαρκώς τη κοινωνική ένταση και τη δυσπιστία στο ΠΑΣΟΚ… Και δεν πρέπει να ξεχνά ότι η επόμενη πατάτα που θα του σκάσει θα είναι πολύ καυτή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :