Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Η γειτονιά μας δε θα γίνει Παλέρμο!» Κάλεσμα σε συγκέντρωση στη Ν.Φιλαδέλφεια

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Η γειτονιά μας δε θα γίνει Παλέρμο! 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΑΣ

Συγκέντρωση Παρασκευή 20/06, στις 19.00, στην πλατεία Πατριάρχου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο, στις 6.30 μ.μ

Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, θεωρούμε ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ δικαίωμά μας να έχουμε λόγο για θέματα που αφορούν άμεσα τις ζωές μας, να συζητάμε και να αντιστεκόμαστε στις καταστροφικές επιδιώξεις επιχειρηματικών συμφερόντων που επιχειρούν να απλώσουν τα χέρια τους πάνω από την πόλη της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Για ακόμη μια φορά σήμερα, ο ιδιωτικός στρατός του Μελισσανίδη επιχειρεί με τρόπο που θυμίζει εποχές παρακράτους να απαγορεύσει κάθε συζήτηση που εναντιώνεται στα συμφέροντά του αφεντικού του. Πήραμε χτες την πρωτοβουλία να αναβάλουμε για σήμερα την χθεσινή προγραμματισμένη εκδήλωση γιατί σκοπός μας δεν είναι να ανταποδώσουμε τη βία που δεχθήκαμε στο Πνευματικό Κέντρο στις 29/05, αλλά να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας για το Ρυθμιστικό Σχέδιο που αφορά άμεσα την πόλη και το Αλσος μας. Σήμερα, όμως δε θα κάνουμε πίσω, παρά τη νέα αντισυγκέντρωση που εξαγγέλθηκε.
 
Η ελευθερία της έκφρασης και του συνέρχεσθαι έχουν κατακτηθεί με ποτάμια αίματος από το λαϊκό κίνημα και τους αγώνες του. Όπως λέει και ο ποιητής Κώστας Βάρναλης «χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια δύο. Δε θα τα κάμω πάλι τέσσερα εγώ».

Γι’ αυτό καλούμε όλους και όλες στην ανοιχτή συζήτηση για το Ρυθμιστικό Σχέδιο, σήμερα, Παρασκευή 20/06, στις 19.00, στην πλατεία Πατριάρχου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο, στις 6.30 μ.μ.

ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

5 σχόλια :

Unknown είπε...

Να δημοσιεύετε μόνο και το όνομα του πολιτικού φορέα που εκπροσωπείτε, για να σας ...θυμηθεί κάθε ΑΕΚτζής στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνουμε το σχόλιό σου Στέλιο.
Το συντονιστικό κατοίκων Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λέει κάποια πράγματα και πάνω σε αυτά αν θέλεις και εσύ κατέθεσε την άποψή σου και σχολίασε. Θα ήταν καλύτερα μάλιστα, για όποιον έχει άλλη άποψη, να πάρει μέρος στην εκδήλωση που οργανώνεται και εκεί να την καταθέσει.
Το δικαίωμα της άποψης, της συζήτησης, της συγκέντρωσης και κινητοποίησης είναι αναφαίρετο και αδιαπραγμάτευτο.

Όσο για τις επόμενες εκλογές πιστεύουμε ότι οι ΑΕΚτζήδες δεν θα ψηφίσουν με κριτήριο τα συμφέροντα του όποιου επιχειρηματία. Εσύ αυτό θα κάνεις?

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε εκεί σαν ορίτζιναλ. Για να συζητήσουμε φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

ρε τι τραβάμε με τους ουγκ-ανους σε αυτο το τόπο...

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι πληροφορηθήκατε τις περαιτέρω εξελίξεις των γεγονότων έτσι ;
Η Συγκέντρωση των κατοίκων δεν έγινε ποτέ καθώς η Πόλη ζώστηκε από χουλιγκάνικες ορδές με την πλήρη απάθεια των ΜΑΤ, πολιτικοί χώροι της αριστεράς προπηλακίστηκαν και το ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ:
Χουλιγκάνοι της ΑΕΚ από κλαμπ και στέκια της περιοχής, χτύπησαν τον Συλλογικό χώρο της "ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ" με δύο επιθέσεις, εκ των οποίων η δεύτερη καθαρά δολοφονική προκαλώντας 3 τραυματισμούς και καταστροφές.
Η "ΣΤΡΟΥΓΚΑ", την οποία δεν τόλμησαν να χτυπήσουν οι Χρυσαυγίτες την έσπασαν και την χτύπησαν η ...Antifa της Original....!
Αντιλαμβάνεστε τι πυροδοτεί αυτό και ποιες ΜΑΣΚΕΣ με ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ορισμένων χώρων και αλληλεπιδράσεων βγαίνουν από τα μούτρα αποκαλυπτικά.
Η Ατμόσφαιρα στην Πόλη μυρίζει μπαρούτι, η κόντρα original-αναρχικού χώρου δημιουργεί προεκτάσεις σε όλη την Αθήνα και καθένας οφείλει πλέον να σκέφτεται τι και ποιον υπηρετεί και τι προτεραιότητες έχει στη ζωή του.