Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

25 Μαρτίου - Να παρελάσει ο λαός!

Συντονισμός δράσης εκπαιδευτικών Πειραιά
Γιατί δεν γίνεται εορτασμός «εθνικής απελευθέρωσης» μαζί με όσους παραδίνουν εργασιακά, κοινωνικά, δημοκρατικά αλλά και κυριαρχικά δικαιώματα αυτής της χώρας στους τραπεζίτες, στις Βρυξέλλες και στην Φρανκφούρτη! Είναι υποκρισία, είναι χυδαιότητα απέναντι σε όσους έδωσαν την ζωή τους για μια αξιοπρεπή ζωή σε μια ελεύθερη Ελλάδα!

Γιατί «αμαύρωση» της 25ης Μαρτίου είναι να επιτρέπουμε να μας εκπροσωπούν υπουργοί και βουλευτές που με συνειδητά ψέμματα, εκβιασμούς και χωρίς καμία νομιμοποίηση εδώ και δύο χρόνια, κατακρεούργησαν τα δικαιώματα και το μέλλον το δικό μας αλλά κυρίως της νεολαίας! Οι υπουργοί και οι βουλευτές που θα κάθονται στις εξέδρες των επισήμων, είναι παράνομοι, είναι ανεπιθύμητοι, είναι εχθροί και όχι εκπρόσωποι του λαού!
Γιατί ακραία είναι η φτώχεια. Βία είναι να σου κόβουν το ρεύμα. Ακρότητα είναι η ανεργία. Το κλείσιμο σχολείων και των νοσοκομείων. Ακραίο είναι το αβέβαιο μέλλον των 400 ευρώ για τους μαθητές μας! Δεν είναι ακραίος ο λαϊκός ξεσηκωμός για να διώξει αυτούς που μας έφεραν ως εδώ και τις αντιλαϊκές πολιτικές τους! Η προσπάθεια της ακροδεξιάς να «εκμεταλλευτεί» την λαίκή αγανάκτηση θα αποτύχει με την ένταση του κοινωνικού και πολιτικού αγώνα για μια άλλη πορεία ενάντια σε αυτό το σάπιο σύστημα, όχι με την υποστολή τους και τις δηλώσεις νομιμοφροσύνης!

Τότε Κοτζαμπάσηδες και Προεστοί, τώρα τραπεζίτες και υπουργοί!

Ο αγώνας για ελευθερία είναι επίκαιρος όσο ποτέ!

Έξω τα Μνημόνια και η Τρόικα!

Αγώνας διαρκείας για το δικαίωμα σε μια ελεύθερη και αξιοπρεπή ζωή!

Καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές σε όλους τους δήμους του Πειραιά σε μαζικές διαδηλώσεις την ημέρα της παρέλασης!

Ανεπιθύμητοι υπουργοί και βουλευτές! Να φύγουν όλοι!

Συντονισμός Δράσης Εκπαιδευτικών Πειραιά
Πηγή:tometopo.gr 15 Μαρτίου2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :