Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Προκλητική επίδειξη αυταρχισμού από "πραιτωριανούς" της «Δέλτα» στα γραφεία του ΝΑΡ


Προκλητική επίδειξη αυταρχισμού έκαναν χτες το απόγευμα αστυνομικές δυνάμεις των "πραιτωριανών" της ομάδας «Δέλτα» έξω από τα γραφεία του ΝΑΡ και της εφημερίδας "Πριν" στη Χαριλάου Τρικούπη.


Μετά από το τέλος σύσκεψης, που πραγματοποιούνταν στα γραφεία,    οι παραβρισκόμενοι σ' αυτήν, την ώρα που αποχωρούσαν, βρέθηκαν αντιμέτωποι στην είσοδο του κτηρίου με αστυνομικές δυνάμεις που αξίωναν σωματικό έλεγχο και έλεγχο στοιχείων. 
Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και τηλεφωνικό διάβημα διαμαρτυρίας στον επικεφαλής της ΓΑΔΑ, Κ. Μιχαιρίνα, έκανε το ΚΚΕ με τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Ανακοίνωση – Καταγγελία γα αστυνομική πρόκληση στα γραφεία του ΝΑΡ

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταγγέλλει την προκλητική παρουσία ομάδας της δύναμης Δέλτα, στα γραφεία της οργάνωσης και της εφημερίδας «Πριν» επί της Χαριλάου Τρικούπη 76, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

Περίπου 10 αστυνομικοί της «Δέλτα» βρίσκονταν με τις μηχανές τους ακριβώς μπροστά στην είσοδο των γραφείων, επιχειρώντας μια απροκάλυπτη προσπάθεια τρομοκράτησης.

Μάλιστα, όταν διαμαρτυρήθηκαν μέλη και στελέχη του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την κατάφωρα αντιδημοκρατική ενέργεια και ζήτησαν την απομάκρυνσή τους από το χώρο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απάντησαν με απειλές, ελέγχους ταυτότητας κλπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικές δυνάμεις στοχοποιούν τα γραφεία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Αποτελεί μέρος της προσπάθειας της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου να κτυπήσει το λαϊκό κίνημα και την μαχόμενη Αριστερά.

Τέτοιες προκλητικές τρομοκρατικές ενέργειες θα πέσουν στο κενό. Το εργατικό λαϊκό κίνημα θα σαρώσει την κρατική κυβερνητική καταστολή και θα επιβάλλει το δίκιο του αγώνα του.

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :