Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την απεργία της 18ης Οκτώβρη

Πανεργατικός-παλλαϊκός ξεσηκωμός, να κλιμακώσουμε τις απεργίες για να νικήσουμε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ

Το θέατρο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην τρόικα εσωτερικού με την τρόικα του εξωτερικού θα έχει ένα χαμένο: τον εργαζόμενο λαό. Για τον ιδιωτικό τομέα προετοιμάζουν ένα πραγματικό μακελειό με κατάργηση των συμβάσεων και μισθό πείνας που θα ορίζει το κράτος, απολύσεις χωρίς φραγμούς με αποζημείωση-φιλοδώρημα. Αυτά δεν κρύβονται από τα επικοινωνιακά κόλπα.
Για χάρη των κερδών των τραπεζών και του κεφαλαίου θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον, αφού πρώτα ξεπουληθεί ότι δημιουργήθηκε παρελθόν.



Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το λαό από την ανατροπή κυβέρνησης και το ξήλωμα των Μνημονίων μαζί με ΕΕ και ΔΝΤ. Αυτήν την ανατροπή θα φέρει μόνο ο οργανωμένος λαός με καρδιά και πυρήνα το εργατικό κίνημα.

Δεν θέλουμε και δεν χρειαζόμαστε τη δόση τους, που έτσι και αλλιώς πάει ολόκληρη στις τράπεζες, όπως και οι προγούμενες. Στάση πληρωμών στους τοκογλύφους. Εθνικοποίηση των τραπεζών.
Όλοι στους δρόμους! Να μην περάσει ο μεσαίωνας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική κινητοποίηση και κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα. Είναι ώρα της πρωτοβουλίας των εργαζομένων για να ξεπεραστεί το εμπόδιο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, για να περάσει ο αγώνας και οι αποφάσεις στα χέρια των εργαζόμενων, στα πρωτοβάθμια σωματεία της ενότητας και της αλληλεγγύης.


Αυτή η επιλογή μπορεί να ανοίξει το δρόμο του αγώνα που θα νικήσει, της ελπίδας για να αλλάξει η ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :