Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κράτος και Αστυνομία υποβοηθούν τους ναζιστές

Κράτος και Αστυνομία καταστέλλουν τους αντιφασίστες και υποβοηθούν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τις τρομοκρατικές συλλήψεις και την αστυνομική φρικαλεότητα, κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής μοτοπορείας την Κυριακή 30/9 και της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στις 1/10 στην Ευελπίδων. Καταγγέλλει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο , την ταύτιση ΕΛΑΣ- Χρυσής Αυγής, τον κοινό τους σχεδιασμό και την αλληλουποστήριξη. Καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που έγινε μέσα στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, την βία και τους βασανισμούς απέναντι στους συλληφθέντες.
Η κοινοβουλευτική χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που κυβερνά την Ελλάδα μετατρέπει τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίο τράγο και προωθεί το ρατσιστικό σχέδιο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», στην Αθήνα, την Πάτρα και αλλού με την πλήρη βοήθεια των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο καταστολής και τρομοκράτησης του λαού, με σκοπό να λεηλατήσει μέχρι τέλους κάθε εργατικό δικαίωμα και να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία. Ο υπουργός προστασίας της τρόικας και της Χρυσής Αυγής κ Δένδιας, καθώς και ο "αριστερός" υπουργός δικαιοσύνης αναλαμβάνουν βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εκτράχυσνη της αστυνομικής βίας, και την ανοιχτή συμπόρευση των δυνάμεων καταστολής με τους φασίστες της ΧΑ. Η συμμορία αυτή αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά τρόφιμος και πελάτης του Δένδια και του Σαμαρά, των ΜΑΤ και των δυνάμεων του συστήματος.

Όμως η οι αγώνες κλιμακώνονται.  Όπως έδειξαν και οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στις 26 Σεπτέμβρη, οι αγώνες για να μην περάσουν τα μέτρα και να φύγει η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ, η εντεινόμενη αντιφασιστική δράση του λαού και της νεολαίας, η αντίσταση του λαού καθημερινά δυναμώνει. Και θα δυναμώνει μέχρι να πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας την τρόικα, το σάπιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα και τα φασιστικά δεκανίκια του.

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αγωνιστές και τους μετανάστες – καμία ανοχή σε Κυβέρνηση και Φασίστες!
Όλοι στους δρόμους με απεργίες διαρκείας , καταλήψεις και διαδηλώσεις για έναν γενικό ξεσηκωμό παντού , για να διώξουμε φασίστες , Κυβέρνηση , ΕΕ και ΔΝΤ. 

1 σχόλιο :

Χάρη Αλεξάκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.