Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν περνάνε!

Η τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν περνάνε! 
Το λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός!
Έξω η Μέρκελ, έξω η ΕΕ και το ΔΝΤ!

Με χουντικής έμπνευσης ανακοίνωση ο αστυνομικός διευθυντής της Αττικής σαν άλλος κατοχικός διοικητής απαγορεύει τις δημόσιες συγκεντρώσεις στη διαδρομή και τους χώρους που θα βρεθεί η ανεπιθύμητη για το λαό Γερμανίδα καγκελάριος στην αυριανή της επίσκεψη. Η προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης έρχεται σε συνέχεια της καταστολής σε εργατικές κινητοποιήσεις, των προληπτικών προσαγωγών, της καλλιέργειας του φόβου και της τρομοκρατίας με τη βοήθεια των ναζιστικών συμμοριών.



Η κυβέρνηση των προσκυνημένων, εκτός από κατάπτυστη, είναι και γελασμένη, αν νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει το λαό. Είναι φανερό πως ο Σαμαράς και οι συνένοχοι της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία, την οποία άλλωστε αντιμετωπίζουν σαν εχθρό. Ό,τι και αν αποφασίζουν πίσω από κλειστές πόρτες των γραφείων τους, όσο φοβερίζουν με την προπαγάνδα, θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και όλης της Ελλάδας η δίκαιη οργή και το μίσος για την πολιτική που ισοπεδώνει τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα, την ελευθερία και τα όνειρα του λαού και των εργαζομένων.

Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το λαό να διαδηλώσει ενάντια σε στην κυβέρνηση-ΕΕ και ΔΝΤ και ότι εκπροσωπεί η Μέρκελ, τα Μνημόνια και την κοινωνική καταστροφή που φέρνουν.

Αύριο η αδούλωτη Αθήνα θα τιμήσει αγωνιστικά την επέτειο του τέλους της ναζιστικής Κατοχής στις 12 Οκτώβρη του 1944, διαδηλώνοντας στους δρόμους της πόλης για να μην περάσουν τα μέτρα, για να ξηλωθούν τα προηγούμενα, για να απελευθερωθούμε από το Μνημόνιο, το χρέος, την ΕΕ και το ευρώ.

Για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις που με αίμα και θυσίες επιβλήθηκαν από τον αγωνιζόμενο λαό στην κοινωνία την εργασία τη δημοκρατία.

Για να αλλάξουμε τη ζωή φέρνοντας τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :