Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αντιπολεμικό αντιϊμπεριαλιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, Τετάρτη 2/3

Αντιπολεμικό αντιϊμπεριαλιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο

Τετάρτη 2/3,  6.00 μμ, συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην ΕΕ και την Αμερικάνικη Πρεσβεία 


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες οργανώσεις και κινήσεις της αριστεράς κατέληξαν στην πρόσκληση για την διοργάνωση αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού, αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου με ζήτημα αιχμής την απόφαση ενάντια στην έλευση του νατοικού στόλου στο Αιγαίο, την Τετάρτη 02.03, στις 6.00 μμ, με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην ΕΕ και την Αμερικάνικη Πρεσβεία. 

Οι οργανώσεις καλούν μαζικές, εργατικές, νεολαιίστικες συλλογικότητες, αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, πολιτικές κινήσεις και οργανώσεις, ελληνικές, τούρκικε και κούρδικες οργανώσεις, να πάρουν αποφάσεις και να πλαισιώσουν την κινητοποίηση οργάνωση μιας διαδήλωσης αντιπολεμικής – αντιιμπεριαλιστικής, αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. 

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν οι οργανώσεις: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ΚΚΕ(Μ-Λ) και Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, ΟΚΔΕ, Σύλλογος Κορδάτος, Επαναστατική Ενοποίηση, Ένωση των Δικαίων.

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Παράξενα πράγματα συμβαίνουνε στον κόσμο. Ο Πετρόπουλος που κατηγορεί το ΚΚΕ για δήθεν τροτσκιστικό παραβρέθηκε σε συσκεψη με πραγματικές Τροτσκιστικες οργανώσεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια από αυτές τις οργανώσεις ανήκει ο Πετρόπουλος ανώνυμε βλαξ που έγραψες το παραπάνω σχόλιο. Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει δεν χύθηκε το Γάλα απο έξω. Γράψε Καλτσώνη Λιόση το ίδιο κάνει.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν πειράζει δεν χύθηκε το Γάλα απο έξω. Γράψε Καλτσώνη Λιόση το ίδιο κάνει.".. ΔΕΝ κάνει το ίδιο! Στον ΕΑ δεν μιλάμε για "μετωπο για το μέτωπο"..

Ανώνυμος είπε...

Εμεις στο ΚΚΕ δεν μιλάμε καθόλου για Πολιτικό Μέτωπο και κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό. Εχωντας βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα μετά την ανατροπή του Σοσιαλισμού το 1991 απο το 15ο Συνέδριο του 1996 μιλάμε για Κοινωνική Συμμαχία με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Και στο ΠΑΜΕ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς στο ΚΚΕ μιλάτε για μέτωπο με τον εαυτό σας. Καθότι είστε υπερ της Λαϊκής Συμμαχίας τα φύτρα της οποίας- όπως λέτε- είναι Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ. Οργανώσεις που τις έφτιαξε και τις ελέγχει απόλυτα το ΚΚΕ. Αυτό λέγεται πολιτικός αυνανισμός. Την βρίσκετε με τον εαυτό σας.

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος και το ξέρεις πολύ καλά είμαι σίγουρος. Στο ΠΑΜΕ και στην Λαική Συμμαχία συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να χρειάζεται να είναι κομμουνιστής. Εκεί γίνεται η διαπάλη των διαφορετικών απόψεων και μέσα στον καθημερινό αγώνα καταλαβαίνουνε όλοι οτι δεν υπάρχει καμμία κυβέρνηση ότι όνομα και να έχει που να μπορεί να κάνει το παραμικρό για τον λαό όσο τα μέσα παραγωγής είναι στους καπιταλιστές. Και η λύση βρίσκεται στην Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Η Εμπειρία του Δ.Κ.Κ και του ΚΚΕ μέχρι το 1991 με τα Πολιτικά Μέτωπα είναι παντού καταστροφή και ενσωμάτωση στον Καπιταλισμό. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.