Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Στις 18 Μάη να κάνουμε Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας για να επιβάλουμε τις καλύτερες μέρες!

Κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Κωνσταντίνου:


Στις 18 Μάη, μαυρίζουμε τους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης όπως το Καμίνη και τους νυν και πρώην φίλους του Σαμαρά, όπως τον Σπηλιωτόπουλο και τον Κακλαμάνη. Πίσσα και κατράμι στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, στο τσιράκι του Σαμαρά και των εφοπλιστών νεοναζί Κασιδιάρη.


Θυμηθείτε ποιοι βρέθηκαν δίπλα σας στους μεγάλους απεργιακούς αγώνες και τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα κατά των μνημονίων που τις έπνιξε στα δακρυγόνα η συγκυβέρνηση, ποιοι έτρεξαν στην ΕΡΤ όταν έπεσε το μαύρο στην οθόνη, ποιοι οργάνωναν συμπαράσταση στη κατάλήψη του Δήμου Αθήνας όταν ο Καμίνης έδιωχνε 2000 συμβασιούχους.

Θυμηθείτε ποιοι κόντραραν το φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο όταν χαιρετούσε ναζιστικά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, ποιοι βρέθηκαν στις γειτονιές κατά των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα και του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ποιοι στήριξαν τους μετανάστες απέναντι το Ξένιο Δία του Δένδια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ποιοι κόντραραν τους μπράβους της Ν.Μανωλάδας, τους δολοφόνους της Φρόντεξ στο Φαρμακονήσι.

Θυμηθείτε ποιοι στήριξαν τους αγώνες ενάντια στα κλεισίματα σχολείων της γειτονιάς, των νοσοκομείων, του ΕΟΠΠΥ, ενάντια στη συρρίκνωση του Γηροκομείου. Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό επιτροπών και συνελεύσεων κατοίκων για να μην ξεπουληθούν ελεύθεροι χώροι και πράσινο στη Ακαδημία Πλάτωνος και τα προσφυγικά αλλά να τα αυτοδιαχειρίζονται οι ίδιοι οι κάτοικοι. Ποιοι βρέθηκαν κόντρα στα χαράτσια και τους πλειστηριασμούς. Ποιοι πάλεψαν ενάντια στη διάλυση των ωραρίων με τις λευκές νύχτες του Καμίνη, τη κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και την απελευθέρωση των επαγγελμάτων.

Θυμηθείτε ποιοι ζητάνε την διαγραφή του χρέους, την πλήρη κατάργηση των μνημονίων ώστε να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι με μισθούς και συντάξεις με βάση τις συλλογικές συμβάσεις που κατάργησε η συγκυβέρνηση.

Θυμηθείτε ποιοι διαδήλωσαν στις 9 Γενάρη κατά της φιέστας της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ, για να φύγουμε από ΕΕ και ευρώ.

Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» βγήκαν από αυτούς τους αγώνες.

Σας καλώ να τους στηρίξετε με τη ψήφο σας στις εκλογές για το Δήμο της Αθήνας. Θα είμαστε σταθερά στο πλευρό σας και την επομένη των εκλογών, μέχρι να διώξουμε τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και να ανοίξουμε το δρόμο για την ανατροπή του ίδιου του συστήματος του κέρδους και της εκμετάλλευσης που βουλιάζει στη κρίση. Θα τους ανατρέψουμε με απεργίες διαρκείας, καταλήψεις και πολιορκία μέχρι να φύγουν με ελικόπτερο «μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή.»

Ανατροπή χωρίς τους περιορισμούς στα αιτήματα μας που μας καλούν στελέχη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το να αρνηθούμε να πληρώσουμε μόνο το 5% του χρέους και να δεχτούμε επιστροφή στο κατώτατο μισθό χωρίς το 13ο και 14ο μισθό. Μας ανήκουν όλα, τα καταχτήσαμε με αίμα, δεν τα χαρίζουμε και θα τα ξανακερδίσουμε με μαζικούς ενωτικούς, ανατρεπτικούς αγώνες!

ΥΓ.Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια η όποιες άλλες παρατυπίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα περίπτερα μας στις γειτονιές, στο Κεντρικό Περίπτερο στη Βιβλιοθήκη στη Πανεπιστημίου, η απλά να τηλεφωνείτε στο 6932828964

Πηγή:Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια :