Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ στη ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ τις ΕΥΡΩ-ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΥΡΩ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να επαναληφθούν οι ΙΔΙΕΣ και ΜΟΝΟΤΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ εκ μέρους της Ε.Ε και των εκφραστών της, είτε αυτές λέγονται ΤΡΟΪΚΑ, είτε λέγονται σε διεθνές επίπεδο Δ.Ν.Τ., είτε λέγονται EUROGROUP, είτε λέγονται ΜΕΡΚΕΛ, είτε ...οτιδήποτε άλλο, για να αντιληφθούμε ότι η όποια ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ του οτιδήποτε ΜΕΣΑ στην Ε.Ε., είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ;...


Σε πόσες γλώσσες να το ερμηνεύσουμε για να κατανοήσουν οι δυνάμεις εκείνες που μιλάνε για "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ μέσα στα όργανα της Ε.Ε.", που μιλάνε για "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ", που δηλώνουν ΠΙΣΤΗ και ΑΦΟΣΙΩΣΗ στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ και σε ότι αυτή συνεπάγεται, για να δουν ότι κάθε μέρα που περνάει, τα επιχειρήματά τους καθίστανται πασιφανώς ΓΕΛΟΙΑ ;Και φυσικά αναφερόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλες αναφορές που κάνει σε φόρουμ ή φορείς της καλούμενης "ΕΥΡΩΑΡΙΣΤΕΡΑΣ".

Πόσο δηλαδή πιο ΩΜΑ και ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ να γίνουν τα πράγματα για να βγάλουν εκεί στη Κουμουνδούρου τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ της ΜΥΩΠΙΑΣ και της ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ ;

Που είδαν δηλαδή ότι μέσα στην Ε.Ε., με δοσμένη την γενετική της υφή, το ρόλο της, τα όργανά της, το ίδιο το ΝΟΜΙΣΜΑ της, το € μπορούν να ....διαπραγματευτούν τι ακριβώς ;

Σε ποια αλήθεια κατεύθυνση ;

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ της ΚΥΠΡΟΥ οφείλει να ΔΙΔΑΞΕΙ τις "ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ" της ...ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πάρα πολλά πράγματα.

Εκτός πλέον αν ο ΡΟΛΟΣ τους, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, κινείται στο δρόμο που χάραξε το ΑΚΕΛ και η ΗΓΕΣΙΑ του, με τελικό σκοπό, την οριστική εγκατάλειψη κάθε ιδέας αντίστασης και λευτεριάς του Λαού μας από τον ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΑΚΟ ΟΛΕΘΡΟ.

Η Απάντηση της Ε.Ε. στο πρώτο "ΟΧΙ" της ΚΥΠΡΟΥ και σε όσα ακολούθησαν αλλά και σε αυτά που αφήνονται να ενοούνται για το μέλλον, είναι ΖΟΦΕΡΗ.....!!

Ο Ευρωπαϊκός ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....!

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....!

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!

Και αυτές οι ΑΗΔΙΕΣ κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ για ....ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ και άλλα τέτοια γραφικά, αποδεικνύουν οτι οι άνθρωποι είναι είτε ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ είτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ....! Αλλιώς δεν εξηγείται με κανέναν τρόπο.

Και μην αρχίσουμε τώρα, τη γνωστή κασέτα "Πείτε μας την άλλη πρόταση" και τέτοια....διλημματικά.

Αν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να μιλάνε ακόμα για ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τότε καλά θα κάνουν να σταθούνε πάνω στην προετοιμασία του ΛΑΟΥ και της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για ΡΗΞΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ με την ΕΥΡΩ-ΕΝΩΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, και μια ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στη πορεία της χώρας και του ΛΑΟΥ μας.

Τα ταξίδια του ΤΣΙΠΡΑ στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ας τον ΔΙΔΑΞΟΥΝ κάποια πράγματα....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :