Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να τελειώνουμε με τη βάρβαρη πολιτική Κυβέρνησης, ΕΕ, Τρόϊκας, Ολιγαρχίας


ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΡΟΙΚΑΣ, ΕΕ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σαμαράς και Βενιζέλος ζητάνε ψήφο εμπιστοσύνης για:
  • Να απελευθερώσουν τις απολύσεις και να έχουμε δεκάδες χιλιάδες νέους άνεργους.
  • Να κατεδαφίσουν ό, τα απόμεινε στο ασφαλιστικό, πηγαίνοντας την βασική σύνταξη στα 360 ευρώ και να οδηγήσουν στην πείνα τους συνταξιούχους.
  • Να καταργήσουν τα συνδικάτα και το ίδιο το δικαίωμα στην απεργία, να επιβάλλουν μια «χούντα» των εργοδοτών στους χώρους δουλειάς.
  • Για να έχουν πλήρη ελευθερία η εργοδοτική δεσποτεία, η κρατική καταστολή και η φασιστική βία.
  • Να κάνουν άλλες 6.500 απολύσεις στο δημόσιο μέσα σε 2 μήνες, να καταστρέψουν δημόσιες υπηρεσίες και να δώσουν στους ιδιώτες νέα πεδία ιδιωτικής κερδοφορίας. Να κάνουν νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
  • Να απελευθερώσουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στις τράπεζες, και να συνεχίσουν την φοροληστεία οδηγώντας σε δήμευση την προσωπική περιουσία των φτωχών, που θα παραδοθεί στους τραπεζίτες και τα κοράκια που θα αγοράσουν τα δάνεια.
  • Να ξεπουλήσουν ενέργεια, λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες και νησιά, ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε! 
  • Να συνεχίσουν την κατάσταση επιτροπείας – ελέγχου – παρέμβασης στους Φούχτελ κλπ.
  • Να μας εμπλέξουν σε πολεμικές τυχοδιωκτικές επεμβάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ σε βάρος των λαών της περιοχής.

ΕΜΕΙΣ: Οι άνεργοι, οι νέοι, οι απλήρωτοι, οι συνταξιούχοι, οι άστεγοι, όλοι όσοι στενάζουν για να τα βγάλουν πέρα, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ «ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ».

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


  • Η αδίσταχτη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 
  • Η τρόικα, οι εκπρόσωποι των δανειστών και των τοκογλύφων
  • Η Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει τα δύο από τα τρία μέλη της τρόικα, και με τις συνθήκες και τα όργανά της μας οδηγεί στην εξαθλίωση.
  • Η ολιγαρχία του πλούτου. Αυτοί που είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι της κρίσης. Οι τραπεζίτες που πήραν τα 200 δις των δανείων, οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές που είδαν τους μισθούς να κατρακυλάνε και τις Συμβάσεις να διαλύονται φουσκώνοντας τις τσέπες τους ακόμα περισσότερο από ότι πριν.
  • Όλο το αστικό πολιτικό σύστημα της ανύπαρκτης δημοκρατίας, της διαπλοκής, της μιντιακής ψευτιάς και της ιδεολογικής τρομοκρατίας, της βίας, της κατάλυσης κάθε λαϊκής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας από τα μεγάλα συμφέροντα.

Καμία αναμονή. Δεν περιμένουμε τις εκλογές, αν και όποτε γίνουν, ενώ αυτοί συνεχίζουν και κλιμακώνουν την επίθεση.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΛΕΝΕ «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ».

Το «Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης» της ΕΕ και οι κανονισμοί που το συνοδεύουν ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΠΕΡ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. «Ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί» (δηλαδή λιτότητα για πάντα), 10 δις το χρόνο για το χρέος(!!), μόνιμη επιτροπεία και διαρκής έλεγχος των Βρυξελλών. Για αυτό με ή χωρίς τρόικα, με ή χωρίς μνημόνιο, ο «σεβασμός» και η υποταγή στις συνθήκες της ΕΕ έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. 

Η δηλωμένη και μη αμφισβητήσιμη πλέον υποταγή του στο πλαίσιο της ΕΕ, των δανειακών συμβάσεων και του δημοσιονομικού συμφώνου, το «κλείσιμο του ματιού» στο κεφάλαιο ότι δεν θα του αμφισβητήσει τίποτα από τα «κεκτημένα του», σηματοδοτούν τη συνέχιση μιας πολιτικής με σχετική ανάσχεση κάποιων ακραίων πλευρών της, σε απόσταση από τα αιτήματα του μαχόμενου εργατικού κινήματος, ακόμα και από τις επείγουσες ανάγκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων για επιβίωση.

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Για να έχουμε αξιοπρεπείς μισθούς, συντάξεις, εκπαίδευση, υγεία πρέπει να καταργηθούν τα μνημόνια και οι τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις. Να διαγράψουμε το χρέος όχι τις κοινωνικές και λαϊκές ανάγκες. Για να βρουν δουλειά οι άνεργοι πρέπει να γίνουν χιλιάδες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα για εκπαίδευση, υγεία κλπ, να μειωθούν άμεσα οι ώρες δουλειάς και τα χρόνια για σύνταξη, να ξαναδουλέψουν οι επιχειρήσεις που κλείνουν, με εργατικό έλεγχο, έξω από τους νόμους τη αγοράς και τις επιταγές της ΕΕ. Με εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων μπορεί η κοινωνία να τις αξιοποιήσει για τις δικές της ανάγκες, να διαγραφούν τα δάνεια για τους άνεργους και τους φτωχούς, να μην χαθεί κανένα σπίτι. Με απειθαρχία στις συνθήκες και έξοδο από ευρωζώνη και ΕΕ δεν θα είναι ο λαός κάτω από τους διαρκείς εκβιασμούς των τοκογλύφων και τις επιταγές των πολυεθνικών.

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Παλεύουμε για να αλλάξει ριζικά η εφαρμοζόμενη πολιτική και όχι απλά η κυβέρνηση που την διαχειρίζεται! Η ελπίδα του λαού δεν βρίσκεται σε μια κυβέρνηση και μια πολιτική, «διαπραγμάτευσης», συμβιβασμού και αποδοχής του πλαισίου και των δεσμεύσεων απέναντι στην ΕΕ και την ολιγαρχία του πλούτου. Δεν παρακαλάμε για κάποια ψίχουλα μέσα σε μια θάλασσα φτώχιας και ανεργίας. Αν η κοινωνία είναι ετοιμοθάνατη δεν είναι παρηγοριά η ασπιρίνη!

Κλιμακώνουμε την δράση μας για να τελειώνουμε με τον εφιάλτη της βάρβαρης πολιτικής, για την ανατροπή της, για να ανοίξουμεδρόμους ανατροπής, που οι εργαζόμενοι θα έχουν την θέση που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :