Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η δικαιοσύνη τους δεν είναι με τους εργαζόμενους -Το δίκιο είναι με τις καθαρίστριες και τον αγωνιζόμενο λαό.

Του Γ.Χ.

Η δικαιοσύνη τους για μια ακόμη φορά μίλησε ...



Με απόφαση του ο ο Άρειος Πάγος ανέστειλε την την εκτέλεση της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών που διέταζε την επαναπρόσληψη των 397 καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών. 

Η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη τους δεν είναι με τους εργαζόμενους, δεν είναι με τις καθαρίστριες, δεν είναι με το Δίκιο. 

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η δικαιοσύνη του αστικού κράτους δείχνει για ποιο δίκιο λειτουργεί. Υπερασπίζεται το δίκιο των από πάνω, το δίκιο των κυβερνώντων που εξουσιάζουν και καταδυναστεύουν τους εργαζόμενους και το λαό, το δίκιο της τροϊκανής εποπτείας, του ΔΝΤ, της ΕΕ και των τραπεζιτών τοκογλύφων, που επέβαλαν και τις απολύσεις των καθαριστριών στα πλαίσια των "μεταρρυθμίσεων" του δικού τους αστικού κράτους, του κράτους των αφεντικών, ντόπιων και ξένων.

Το δίκιο όμως είναι με τις καθαρίστριες και τους εργαζόμενους που αγωνίζονται. Είναι με αυτούς που μάχονται για το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια.
Το δίκιο είναι με αυτούς που εξεγείρονται και θα επιβάλουν τις δικές τους αξίες, τη δική τους ηθική, τον δικό τους άλλο κόσμο πάνω στα συντρίμμια και στο γκρέμισμα του πιο άδικου και βάρβαρου πολιτικού συστήματος που εξαθλιώνει τον άνθρωπο.

Στο δίκιο των καθαριστριών, που έδειξαν με τη μέχρι τώρα στάση τους να "φοράνε παντελόνια" και να τιμούν την τάξη τους με τους συνεχείς ανυποχώρητους αγώνες τους και την σχεδόν καθημερινή αντίστασή τους στις δυνάμεις καταστολής του αστικού κράτους, οφείλουμε όλοι μια βαθιά υπόκλιση σεβασμού. Οφείλουμε τώρα να μην τις αφήσουμε μόνες στον δίκαιο αγώνα τους. Οφείλουμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας κάνοντας τον αγώνα τους κοινό αγώνα όλων των εργαζομένων και του λαού. 
Χρειάζεται τώρα να αναπτύξουμε όλες τις μορφές αλληλεγγύης,  να προετοιμάσουμε και να οργανώσουμε μεγάλες μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις υποστήριξης του αγώνα των καθαριστριών και καταδίκης αυτής της πολιτικής. 
Οι καθαρίστριες πρέπει να νικήσουν και θα νικήσουν. 
   

Παρακολουθείστε τρία αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ 

Κέρδισε η Κυβέρνηση...


Συγκρούσεις στη Νίκης... 


Το ύπουλο χτύπημα ...

1 σχόλιο :

Διαχειριστής είπε...

Πρέπει να τα κάνουμε λίμπα, αλλά καλά που υπάρχει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα να κρατάνε τον κόσμο στα σπίτια του, με τους ξεφτυλισμένους συνδικαλιστές τους που βάζουν πάγο στη δίκαιη οργή του κόσμου! Αυτή είναι η κατάντια μας!