Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Kαταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ για επίθεση φασιστών της Χ.Α στον Φρ. Ρηγόπουλο

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης


Καταγγέλλουμε την μαφιόζικου τύπου επίθεση που δέχθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με την Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία, Φραγκίσκος Ρηγόπουλος, από μέλη της Χρυσής Αυγής λίγες μέρες πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. 


Η επιλογή του χρόνου δεν υπήρξε τυχαία. Μερικές μέρες αφότου ο αγωνιζόμενος λαός της Χαλκιδικής εκδίωξε τους...συμμορίτες της Χρυσής Αυγής από την Ιερισσό και ακριβώς πριν από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η εναντίωση του λαού στο σκοτάδι του ναζισμού δεν ήταν κάτι που τα χαμερπή της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να δεχθούν. Γι' αυτό και οργάνωσαν στο συνήθη χώρο τους – το σκοτάδι – επιχείρηση τρομοκράτησης όχι μόνο του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη μας αλλά και άλλων αγωνιστών από την Χαλκιδική. 

Επειδή όμως ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος που λούζεται στον ήλιο και στ' αγέρι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεσηκώσουν την τοπική κοινωνία εναντίον τους και να μας κάνουν ακόμα πιο αποφασιστικούς. Η στάση ανοχής που τηρεί η κυβέρνηση και τα σώματα ασφαλείας απέναντί τους (παρά τις δήθεν διώξεις τους) μαζί με την ευρύτερη ατιμωρισία τους, τους έχει αποθρασύνει.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καλεί τον λαό με τους αγώνες του και την καθημερινή του στάση ζωής να απομονώσει τους σύγχρονους Φρανκενστάιν που γεννά η καπιταλιστική βαρβαρότητα και να τους αναγκάσει να επιστρέψουν στις τρύπες στις οποίες κρύβονταν τις τελευταίες δεκαετίας στη χώρα μας.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Διαβάστε σχετικά:

Τραμπουκισμοί και απειλές χρυσαυγιτών στον Πολύγυρο σε στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :