Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ



Τον Ιανουάριο του 2013, στην Αθήνα, συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τη δημιουργία Κίνησης για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας (ΕΚΕΔΔΕ). Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση της Κίνησης. Σκοπός μέχρι τότε να έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 300 υπογραφές.



2 σχόλια :

Διαχειριστής είπε...

Να υπογράψουμε, αλλά αυτό
"...δημιουργία μιας Κίνησης που θα υπερασπίζεται το δημοκρατικό δικαίωμα στη λαϊκή κυριαρχία και ανεξάρτητη πορεία του τόπου μας ενάντια σε κάθε ξένη παρέμβαση, εποπτεία, επέμβαση και καταπίεση, ενάντια στα αντιδημοκρατικά, αυταρχικά, ρατσιστικά μέτρα που προωθούν η ΕΕ, το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ και άλλοι υπερεθνικοί ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί"

ονομάζεται με άλλα λόγια Εθνική Ανεξαρτσία, όχι "ανεξάρτητη πορεία του τόπου μας"! Ποιού τόπου δηλαδή, της Αθήνας, της Ηγουμενίτσας;

Εξάλλου παρακάτω γράφει: "...άλλοι υπερεθνικοί ... μηχανισμοί".

Συνεπώς δεν μπορεί να αποφευχθεί ο προσδιορισμός "εθνικό" όσο και αν φέρνει αλεργία σε κάποιους. Αυτά τα κολλήμματα να μην είχαν κάποιοι στην αριστερά, καλά θα ήτανε.

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια "πρωτοβουλία" από τα "πάνω", η οποία επιταχύνει τις εξελίξεις στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και προωθεί την συνεύρεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ¨βαθύ" ΝΑΡ τι στάση κρατάει;