Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αριστερή Συσπείρωση: Όλοι στους δρόμους - Δεν φεύγουμε αν δε φύγουν!!!


Αριστερή Συσπείρωση

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΟΥΝ 

όλοι στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
ενιαίο μέτωπο ρήξης και ανατροπής της πολιτικής τους

Με τους αγώνες μας των τελευταίων χρόνων ανατρέψαμε δυο κυβερνήσεις.
Το σάπιο πολιτικό σύστημα ωστόσο, προχωράει σε νέο μνημόνιο, σε νέα αφαίμαξη των εργαζομένων για να καλύψει το τζογάρισμα των τραπεζιτών, των εθνικών και διεθνών τοκογλύφων.
Η στιγμή έφτασε, η αναμέτρηση είναι μπροστά μας, δε θα τους αφήσουμε να τσακίσουν άλλο τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.
Τώρα θα δώσουμε τη μάχη για να μην περάσει το βάρβαρο τρίτο μνημόνιο, να μη διαλυθούν οι μισθοί, να σταματήσουμε ένα νέο κύμα ανέργων, να μην ιδιωτικοποιηθεί η δημόσια περιουσία, για να μπορούμε να αγοράζουμε φάρμακα και πετρέλαιο, για να έχουν οι νέοι δουλειά και οι ηλικιωμένοι συντάξεις, για να μην χρειάζονται τα παιδιά μας συσσίτιο στο σχολείο.



ΜΠΟΡΟΥΜΕ 


-ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

-ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΕ - ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ €

-ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ



ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

ΜΕ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Να βάλουμε τέρμα στη καταστροφή της ζωής μας για τη δόση που θα σώσει τις τράπεζες και θα τσακίσει το λαό. Να βάλουμε τέρμα στους εκβιασμούς του πολιτικού συστήματος, τις απολύσεις, τη διάλυση των κοινωνικών παροχών της υγείας και παιδείας.

Την ώρα που η κυβέρνηση σωτηρίας των τραπεζών τρεκλίζει η απάντηση είναι μία

Όλοι στους δρόμους! Ο φασισμός, η αυταρχική θωράκιση, η κλιμάκωση της βίας από τους εργαζόμενους στην Χαλκιδική μέχρι την Δωδώνη και τη Χαλυβουργία, από την καταστολή των διαδηλώσεων μέχρι τα βασανιστήρια στην ΓΑΔΑ, η λογοκρισία δημοσιογράφων και οι στημένοι εισαγγελείς, οι πρόθυμοι εκβιαστές των τηλεοπτικών παραθύρων, δείχνει τη δύναμή μας, δείχνει τον πανικό τους!

Οργανωνόμαστε παντού, σε χώρους εργασίας και γειτονιές. Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Με απεργίες, καταλήψεις και αγώνες με διάρκεια, μέχρι την ανατροπή τους. Με συνελεύσεις, απεργιακές επιτροπές και με οργάνωση της αλληλεγγύης.

Με αγωνιστική ενότητα, δράση και συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων, των μαχόμενων ομοσπονδιών και όλων όσων παλεύουν για την ανατροπή.

Έφτασε η στιγμή όλες οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς να συμβάλλουν εδώ και τώρα σε ένα τέτοιο αγώνα, χωρίς πολιτικές προϋποθέσεις στη συγκρότηση ενός πλατιού κοινωνικού αγωνιστικού μετώπου για την ανατροπή των μνημονίων της κυβέρνησης και της τρόικας ΔΝΤ - ΕΕ - Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για την πάλη ενάντια στο φασιστικό χέρι βοήθειας της αστικής τάξης και του πολιτικού συστήματος.


Την εποχή που το πέπλο της επαναδιαπραγμάτευσης σηκώνεται, τα ποιο ωμά μέτρα εμφανίζονται. Η "ήπια" μνημονιακή πολιτική και οι κόκκινες γραμμές των οριζόντιων περικοπών δείχνουν τα δόντια τους.

Στον εκβιασμό μέτρα ή χάος απαντάμε ότι τα μέτρα είναι το χάος και η κοινωνική καταστροφή. Στον εκβιασμό «αν φύγουμε από το ευρώ δεν θα ‘χουμε καύσιμα και φάρμακα», απαντάμε πως ήδη δεν έχουμε φάρμακα και πετρέλαιο και με το τρίτο μνημόνιο η κατάσταση θα είναι χειρότερη. Η αποφυγή της χρεοκοπίας μας έχει οδηγήσει στη χρεοκοπία.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 31ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Όμως, υπάρχει ρεαλιστική διέξοδος!
Η συγκρότηση ενός μετώπου που παλεύει το αναγκαίο πρόγραμμα ανατροπής και προστασίας του λαϊκού εισοδήματος

Μπορούμε να επιβάλλουμε 

- Την άμεση και μονομερή καταγγελία των μνημονίων και της αποικιοκρατικής δανειακής σύμβασης

- Τη διαγραφή του χρέους

- Την Εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων για να στηρίξουμε το λαϊκό εισόδημα, να καλύψουμε τις ανάγκες της κοινωνίας, χωρίς αποζημίωση, με εργατικό και λαϊκό έλεγχο.

- Την έξοδο από την ΟΝΕ και την ΕΕ.

- Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, μέτρα στήριξης του λαϊκού εισοδήματος και κάλυψης των αναγκών της κοινωνίας.

- Καμιά ιδιωτικοποίηση, δημόσια αγαθά για όλους.

- Μέτωπο απέναντι στην εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία, τους φασίστες που χτυπάνε την εργατική τάξη.

ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ! 

ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! 


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! 

Πηγή: Αριστερή Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια :