Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αριστερή Συσπείρωση: Καμία υποχώρηση...

Καμία υποχώρηση, συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, 
στο δρόμο της ανατροπής τους

Η παλλαϊκή κινητοποίηση στις 6-7/11, με τη 48ώρη πανεργατική απεργία, είναι το σημείο που έδειξε ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός έχουν τη δύναμη να τους ανατρέψουν, να καταργήσουν μνημόνια, να οδηγήσουν σε κατάρρευση την τρικομματική συμμορία του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην λαίλαπα του μνημονίου.
Σωματεία, εργαζόμενοι, άνεργοι και νεολαία αντέξαμε στην επίθεση των ΜΑΤ και περιφρουρήσαμε το δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε καλύτερους όρους για τις ζωές μας.
Μας φοβούνται, ούτε η ίδια η συγκυβέρνηση των αθλίων δε τόλμησε να ψηφίσει σύσσωμη τα μέτρα. Φυσικά ό φόβος φυλάει τα έρμα, και είναι ο λόγος που η ΔΗΜ.ΑΡ. ψήφισε τα μέτρα με «παρών» καλύπτοντας τη πολιτική ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου και περιμένει να δώσει τα διαπιστευτήριά της τη Κυριακή με τη ψήφιση του προϋπολογισμού. Η Χ.Α. αποκαλύπτεται πια, ως ο νταβατζής και μπράβος του συστήματος και εκπρόσωπος των πιο μαύρων συμφερόντων, αφού δε ψήφισε τα μέτρα γιατί «ενώ είχαν και θετικά σημεία κατατέθηκαν σε ένα άρθρο».
Είναι καταδικασμένοι να πέσουν, ήδη η κυβέρνηση ακροβατεί με οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία ενώ γνωρίζει την πλήρη κοινωνική απαξίωση. Αν κάτι έδειξαν οι τελευταίες 2 μέρες, είναι πως ο λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και αν προχωρήσει σε κλιμάκωση του αγώνα του, ακόμα πιο δυναμικά, μόνο να κερδίσει θα έχει.
Καλούμε όλο το λαό σε συνέχεια των κινητοποιήσεων και των απεργιών μέχρι να μην περάσουν τα μέτρα και να πέσει η κυβέρνηση. Kαμία ανακωχή με τις δυνάμεις του μνημονίου και τους συμμάχους τους.
Συνεχίζουμε τη Κυριακή 11/11, δίνοντας μαζικό παρόν στη συγκέντρωση ενάντια στον προϋπολογισμό της φτώχιας και της εξαθλίωσης, συνεχίζουμε με νέες απεργίες και τον 3ημερο εορτασμό της εξέγερσης Πολυτεχνείου.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Αθήνα, 8 Νοέμβρη 2012





Δεν υπάρχουν σχόλια :