Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, Σάββατο 26/10 Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ 


ANTIΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 3μμ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!



Η δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής με τις πλάτες των συστημικών φίλων της ΕΛΑΣ στήσει μια φιέστα μίσους το Σάββατο 26 Οκτώβρη στο Σταθμό Λαρίσης, μια ανάσα από το χώρο όπου το αντιφασιστικό κίνημα κάλεσε πορεία στη Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Είναι πρόκληση οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των δοσίλογων, δύο μέρες πριν από τις 28 Οκτώβρη όπου ο λαός τιμά την πάλη ενάντια στο φασισμό, να επιχειρούν να οργανώσουν παρέλαση μίσους των ταγμάτων εφόδου απειλώντας να συνεχίσουν τις δολοφονίες και τα μαχαιρώματα μεταναστών και αγωνιστών του κινήματος.

Οι δολοφόνοι του μουσικού Παύλου Φύσσα και του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν έχουν αποθρασυνθεί από τα δικαστικά μαγειρέματα και τις λογιστικές αλχημείες στη Βουλή και επιχειρούν να ξαναβγάλουν τις φασιστικές συμμορίες στο δρόμο.

Οι νεοναζί επιλέγουν τις μέρες όπου η κυβέρνηση Σαμαρά βάζει μπρός τη κατασταλτική μηχανή κατά των αγωνιστών στις Σκουριές, εισβάλλει στη ΑΣΟΕΕ καταπατώντας το άσυλο, συλλαμβάνει αγωνιστές στους δρόμους, απειλεί να εκδιώξει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ από το χώρο εργασίας τους. Προετοιμάζει το έδαφος για νέο Μνημόνιο λιτότητας και περικοπών, εξαθλίωσης και φτώχειας για να συνεχίσουν οι Τροϊκανοί και οι τραπεζίτες να ξεζουμίζουν το λαό για χάρη της αποπληρωμής των τοκοχρεωλυσίων.

Δεν θα επιτρέψουμε στους δολοφόνους νεοναζί να συνεχίσουν την απροκάλυπτη δράση των ταγμάτων εφόδου με την κάλυψη της ΕΛΑΣ.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή το Σάββατο 26 Οκτώβρη στις κινητοποιήσεις στον Άγιο Παντελεήμονα από το μεσημέρι στην Πλατεία Βικτώριας στις 12.00, και μετά στην διαδήλωση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσσης, με προσυγκέντρωση στις 3 στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.

Να στείλουμε τους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μεταξά εκεί που τους έστειλε η μεγαλειώδης Αντίσταση του ελληνικού λαού στην ναζιστική κατοχή, στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα κόμματα της αριστεράς, τις γενικές συνελεύσεις των φοιτητών, τις συλλογικότητες, τους μαζικούς φορείς να πλαισιώσουν μαζικά και αποφασιστικά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :