Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Στην φυλακή ο Χ. Παππάς (Βίντεο) - Στην μπουζού ο φύρερ (Βίντεο) - 5 ακόμα επίκαιρα Βίντεο για τα "μπουμπούκια" της ΧΑ

Στην φυλακή οδηγείται αφού κρίθηκε προφυλακιστέος και ο υπαρχηγός της Χ. Α. Χρήστος Παππάς (Για το ποιόν αυτού του τύπου δείτε το βίντεο)

Άλλο ένα σημαντικό καταζητούμενο στέλεχος της ΧΑ παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία. Είναι ο τομεάρχης της ΧΑ στο Πέραμα και θεωρείται βασικός ύποπτος για την συμμετοχή του στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και για την δολοφονική επίθεση των ναζιστών σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα καθώς έχει αναγνωριστεί από τα θύματα ως ένας απ’ τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον τους.
Παραδόθηκε επίσης η Κ. Μπαξεβανάκη που  κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πρωταγωνίστρια στις δολοφονικές επιθέσεις της ναζιστικής συμμορίας της ΧΑ.

Παρακολουθείστε στη συνέχεια Βίντεο


Στην φυλακή ο Χ. Παππάς (Βίντεο) - Στην μπουζού ο φύρερ (Βίντεο) - Η καλλιτεχνική φλέβα Μαθιόπουλου (Βίντεο) - Στη φυλακή η "αγανακτισμένη" χρυσαυγίτισα (Βίντεο) - Ο «τιμοκατάλογος» των Χρυσαυγιτών για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες (Βίντεο) -Ένα «μπουμπούκι» μπάτσος «επιχειρηματίας» (Βίντεο) - Στη φυλακή ο «πυρηνάρχης» Γ. Πατέλης (Βίντεο)
Το πώς οδηγήθηκε στην φυλακή ο Μιχαλολιάκος και στα ψέματα που είπε στην απολογία του αναφέρεται το παρακάτω βίντεο.


 Εδώ βλέπουμε την «καλλιτεχνική φλέβα» του ναζιστή βουλευτή Ματθαιόπουλου και συντρόφου της κόρης του φύρερ Ουρανίας


Στην φυλακή και η γνωστή «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισσα Θέμος Σκορδούλη


Ο «τιμοκατάλογος» των Χρυσαυγιτών για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες  


Ένα «μπουμπούκι» μπάτσος «επιχειρηματίας»


Στη φυλακή ο «πυρηνάρχης» Γ. Πατέλης
Πηγή: Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια :