Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μας εξαπάτησε η μικρή Μαρία

Πιτσιρίκος

"...Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι τσιγγάνοι κάνουν ξανθά παιδιά αν και δεν προκάλεσε καμία έκπληξη πως όλοι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής που πιστεύουν στην Άρια φυλή είναι σαν μαύροι γύφτοι..."

Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η αποκάλυψη πως η μικρή Μαρία είναι τσιγγάνα. Εκατομμύρια Έλληνες είναι έξαλλοι με τη μικρή Μαρία που μας παραπλάνησε πως μπορεί να είναι Αμερικάνα από το Μπέβερλι Χιλς και αποδείχτηκε τελικά πως το «ξανθό αγγελούδι» ήταν μια σκατογύφτισσα από την Βουλγαρία.


Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι τσιγγάνοι κάνουν ξανθά παιδιά αν και δεν προκάλεσε καμία έκπληξη πως όλοι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής που πιστεύουν στην Άρια φυλή είναι σαν μαύροι γύφτοι.

Σαν βόμβα έσκασε χτες στη χώρα μας η είδηση πως η Interpol ανακάλυψε τους βιολογικούς γονείς της μικρής Μαρίας στην Βουλγαρία.

Κανένας Έλληνας δεν ήξερε πως –εκτός από βιολογικές πατάτες- υπάρχουν και βιολογικοί γονείς.

Οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας είναι εντελώς γύφτοι και συνελήφθησαν επειδή έκαναν ξανθό παιδί.

Επίσης, εξετάζεται αν είναι νόμιμο να υπάρχουν βιολογικοί γύφτοι.

Η μικρή Μαρία, η ξανθιά γύφτισσα, έχει και κάτι βιολογικά αδελφάκια –που έχουν ξανθά και κόκκινα μαλλιά και είναι όλα αλλήθωρα-, αλλά δεν ξέρω αν αυτή είναι η εποχή τους για να σας πω να αγοράσετε μερικά ή πρέπει να περιμένετε μέχρι την άνοιξη.

Εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός πως υπάρχουν και τσιγγάνοι που δεν πουλάνε τα παιδιά τους αλλά τα αγαπάνε και τα κρατάνε και τα μεγαλώνουν μόνοι τους.

(Αν οι Έλληνες δεν μπουκάρουν μαζικά στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια να τα σπάσουν και να τα κάψουν, αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα.)



Δεν υπάρχουν σχόλια :