Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ!

Κάτω τα χέρια από τους αντιφασίστες, 

Κάτω τα χέρια από την Αριστερά.


Στις 12 Δεκέμβρη καλούνται να δικαστούν η Κατερίνα Θωίδου, ο Τάσος Αναστασιάδης και ο Πάνος Γκαργκάνας ύστερα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο Ιωάννης Ανδριόπουλος, δικηγόρος, έμμισθος συνεργάτης της Χρυσής Αυγής.

Η Κατερίνα Θωίδου είναι δημοσιογράφος της Εργατικής Αλληλεγγύης και μέλος του Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ με δραστήρια συμμετοχή στο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα της Νίκαιας.

Ο Τάσος Αναστασιάδης είναι εκδότης της Εργατικής Αλληλεγγύης και συντονιστής της Συνάντησης Εργατικής Αντίστασης, γνωστός σε όλο το συνδικαλιστικό κίνημα για τις καμπάνιες συμπαράστασης σε κάθε απεργιακή μάχη.

Ο Πάνος Γκαργκάνας είναι διευθυντής της Εργατικής Αλληλεγγύης, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΚ και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το «έγκλημά» τους είναι ότι κατάγγειλαν μέσα από την αρθρογραφία της Εργατικής Αλληλεγγύης τις μεθοδεύσεις σε βάρος του δικαιώματος να παίρνουν Ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών.

Πρόκειται για καθαρή πρόκληση. Την ώρα που αποκαλύπτεται πλέον επίσημα η δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, ένας από τους συνεργάτες αυτής της συμμορίας να εγκαλεί στελέχη της Αριστεράς και του αντιρατσιστικού-αντιφασιστικού κινήματος. Η υπόθεση θα έπρεπε να πάει στο αρχείο και να ερευνηθεί η έκταση των διασυνδέσεων του μηνυτή με τους δολοφόνους νεοναζί.

Καταγγέλουμε αυτή τη δίωξη που εντάσσεται σε μια ολόκληρη εκστρατεία στοχοποίησης της Αριστεράς με τη «θεωρία των δυο άκρων» και καλούμε όλους τους φορείς του εργατικού κινήματος και της δημοκρατικής κοινής γνώμης να συμπαρασταθούν στους τρεις διωκόμενους και στην Εργατική Αλληλεγγύη.

Αθήνα 18 Οκτώβρη 2013

Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :